Kryesia e Kuvendit kundër Prokurorisë

Prishtinë, më 27 tetor 2009 – Kuvendi i Kosovës dështoi që të tregohet institucioni i cili respekton ligjin dhe dokumentet në fuqi të vendit. Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk i lejoj Prokurorisë që të filloj hetimet kundër deputetit Agim Veliu. Lëvizja FOL kërkon nga Kryesia e Kuvendit të Kosovës që sa më parë të filloj heqjen e imunitetit për të gjithë deputetët, dhe se rasti i deputetit Agim Veliu duhet të shërbej si precedent për të gjithë të tjerët.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Konflikti i Interesit, Prokuroria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: