Trajnim për legjislacionin kundër konfliktit të interesit

17 Nentor 2009, Prishtine: Në kuadër të projektit “Luftimi i Konfliktit të Interesit” i mbeshtetur nga NED (www.ned.org) Lëvizja FOL ka organizuar një trajnim për legjislacionin kundër konfliktit të interesit për përfaqësues të shoqërisë civile nga Lipjani, Malisheva, Vushtrri, Mitrovica, Klina dhe Ferizaj.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Legjislacioni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: